Äitienpäivän kunniaksi ajattelin esitellä vauvaneuleita,tai oikemminhan nämä on virkkaustöitä, mutta eikö niitäkin voisi kutsua neuleiksi?

2232.jpg

Kyselin ohjeita virkattuihin tossuihin Novita-klubilaisilta,ja sainkin heti kaksi ohjetta sähköpostiin,kyllä ihmiset on ihania ja avuliaita! Nämä tossut on tehty Saanan ohjeilla,tosin hieman mukaillen,kun ei ollut kuvaa.. Tuli aika pienet,mutta pienihän se vastasyntyneen jalkakin on... Myssyn virkkasin ihan omasta päästä tulleella ohjeella,ja olen kyllä aika ylpeä,vaikka tuo kuva ei ehkä annakaan oikeutta myssylle...

2237.jpg

Nämä toiset tossut tein Samos Lollipopista,ja niistä tulikin hieman isommat ja tukevammat.

2236.jpg

Tämä taas on vaunupeitto,huomatkaa roikkuvat langanpätkät! Niitä on varmaan miljoona,ja tuottaa varmaan tuskaa saada kaikki pääteltyä...:( Onneksi siskon vauva ei ole vieläkään syntynyt, joten aikaa menee vielä, ennenkuin vaunupeittoa tarvitaan:)

Äitienpäivästä puheenollen,oli ihanaa herätä tähän aamuun, kun kotona ei ollut yhtäkään lasta... Ei,en ole huono äiti, nautin vain,kun saan hiukan aikaa itselleni...:) Tosin kissa-lapsi oli huomannut,että on hiljaista,ja kerjäsi huomiota aamulla oikein urakalla! Kulki perässä ja kehräsi kovaan ääneen. Niin se on, että huomiontarve on vakio, aina on joku,joka tarvitsee äitiä...:)

Minun äitienpäiväni jatkuu nyt töiden merkeissä, illalla saan sitten varmasti kaiken huomion lapsilta,ainakin jos vanhat merkit pitävät paikkaansa... Toivon kaikille äidille ihanaa päivää, ja ehkä vähän kakkuakin, eihän se blogilaisten yhteinen laihdutuskuuriole vielä alkanut?....:)