Juu,niinhän se viikonloppu taas meni,ja levätty on,jos huushollin raivaaminen nyt sitten lepoa on...:) Ehdin neuloakin melkein kolmet pitkät villasukat pukinkonttiin. Olen todella ylpeä itsestäni, kun kerrankin olen näin ajoissa.. Tätä vauhtia ehdin neuloa sukat vaikka armeijalle:)

Iloisia uutisia kantautui lauantai-iltana,kun sisaren tyttö-vauva vihdoin suvaitsi saapua maailmaan.. 11päivää meni yli lasketun ajan,ja tyttö olikin kasvatellut itsestään ihan kelpo kokoisen, 4,8 kg ja 53 cm! Olen kuvia jo nähnyt vauvasta, ja iso on,uskokaa pois! Ja pitkä vaalea tukka,sitä on todella paljon!Toivottavasti saan huomiseksi vaavista kuvia,blogi-kissan lisäksi on sitten blogi-vauvakin....:) Tänään menen Kättärille vähän nuuhkimaan vauvatuoksuja,onneksi vauvakuume ei enää kanna täällä enää hedelmää,enköhän ole osani tehnyt tällä saralla...?:)

Kovin on sateinen ilma ainakin täällä etelässä, mutta ajatelkaapa,miten hyvää sade tekee luonnolle! On jo nyt isot silmut ja osin lehdetkin puissa ja pensaissa, ja ruoho vihertää kuin keskikesällä konsanaan... Ihanaa,kun tulee kesä ja saa neuloa pihalla! Pitäis kai siirtyä ohuempiin lankoihin, kyllä noille mun villasukille naurais varmaan variksetkin...Sisällä voi pimeessä neuloa niitäkin,ja kuvitella että on kylmä,ja sukkia tarvitaan...:)

Mikähän siinä on,että neulerintamalla puhkeaa jatkuvasti uusia ideoita,joita pitäis päästä HETI kokeilemaan,ennenkuin katoavat? Tästä seuraa,että aloitettuja töitä lojuu kaapeissa pilvin pimein,ja loppujen lopuksi ei edes muista,mitä kaikkea on tekemässä? auttaisikohan,jos laittais ideat paperille,ja ottais esille vasta sitten,kun on saanu muita töitä alta pois? Kuningas-ajatus oli kokeilla pitkiä Olga-sukkia Novitan kelta-oranssista raitalangasta... Ensimmäinen sukka melkein valmis,ja aika hauska siitä tuleekin,mutta nyt alkaa into lopahtaa.. Ei,kyllä mä teen ne loppuun,ja tarkoitus olisi tehdä useampikin pari,mutta minkäs teet,kun olis niin paljon hyviä,toteuttavia ideoita päässä? :)...

Uusin idea tuli myöhään eilen illalla,aloitin puuvilla.langasta tuttavan 8kk vanhalle pojalle kirjoneulepipoa,johon tulee kissoja... Onneksi on pieni työ, ehkä saan jopa tänään sen jo valmiiksi... Mutta tänä aamuna tuli ihme himo alkaa palmikoita neulomaan,lanka-ajatus ja malli on nyt päässä,mutta aion olla tiukkana ja siirtää toteutuksen syksyyn,että saisin muita töitä alta pois. Alan olla toivoton tapaus,kohta olen varmaan solmussa kaikkine lankoineni ja ideoineni....Ja kaiken lisäksi vasen ranne ilmoittelee jännetupin tulehduksen merkkejä, joten voi olla pian pakollinen tauko edessä... Vai voisiko sen rannetuen kanssa neuloa?:0 No, tällaista se on,kun pureman saa...Onneksi en ole yksin tämän "onkelman" kanssa:)