Sain eilen ilalla niin makeat naurut(poikani kustannuksella tietysti:),että on ihan pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Poika,pian 12v,toi YLTIN (tai joku sellainen) kokeen allekirjoitettavaksi, oli saanut seiskan,ei siis ihan huono... Isosisko 15 v luki sitä sohvalla ja alkoi yllättäen hytkyä naurusta,ja minäkin tietty kiinnostuin,että mitä se poitsu on sinne kirjoittanut. Tässä muutama esimerkki pojan ajatuksenjuoksusta:

Otsikko oli kaikissa:selitä käsite.

1.Nämä kulkevat eteläisen ja pohjoisen pallonpuoliskon väliä,ja korkein niistä on 180 m?

Pojan vastaus:Pingviinit:):):):)

2.Miksi kutsutaan ihmisiä,jotka ostavat teollisia tuotteita?

Pojan vastaus:teollisuusvakoojiksi:):):)

3.Mikä on musta multa?

Pojan vastaus: Tehokasta kukkamultaa:):):)

Eiks olekkin fiksuja lapsia mulla? Ainakin ne yrittää,vaik läksyt olis jääny lukematta... On mahtanu olla opettajalla hauskaa näitä lukiessa,ja kuinkahan monella on ollut samanlaisia vastauksia?

Tietääks muuten joku oikeat vastaukset? Tässä vois samalla testata kanssasisarien opikelumenestystä:)

 

Ja nyt neulontaan. Fifi valmistuu hyvää kyytiä,puikoilla jo toinenkin,paksummasta langasta. Lisäksi ihastuin siihen kevyeen,reikäiseen huiviin, jota näkyy usean bloggaajan sivuilla. Enpä nyt muista,mistä ohje löytyi, mutta kyllähän te tiedätte,mitä tarkoitan?Ullassa oli monta ihanaa huivimallia,olispa vaan aikaa tehdä ne kaikki... Hei,alkaahan mulla ens viikon jälkeen loma(jonka pituudesta ei vielä tiedä kukaan:)Toivottavasti aurinko paistaa,sais istua pihalla ja neuloa....