Juu,tai enhän mä kateissa ole ollutkaan,laiskottanu vaan... Nyt ollaan siis oltu ilman duunia pari viikkoa,tän ajan olen ollut ihan iisisti lomalla,mutta nyt alkaa pieni ahdistus nousta pintaan. Mitäs jos en saakaan töitä?... Tai siis kyllähän mä saan, mutta kun pitäis saada kaikki tänne,HETI!:)

Sain työkavereilta läksiäislahjaksi arvatkaapas mitä? No,kaffe Fassetin ihanan kirjan!Sitä on selattu innolla,ja muutamia suunnitelmiakin on,mutta.... Kun on niitä keskeneräisiä joka nurkka pullollaan,niitä pitäis tehdä alta pois... Fifi etenee hiljalleen, mutta kuitenkin etenee.. siskon tyttövauvalle sain ristiäislahjaksi pääteltyä sen vaunupeiton, ja samaan pakettiin virkkasin söpöilymyssyn ja-töppöset. Muutamat Olga-sukatkin odottelevat jo joululahjoiksi pääsyään,ja pari toppia sain itselleni tehtyä. Kuvia ei ole, kun tytär on hävittänyt kameran piuhan...

Tänään kävin taas lähikirpparilla vakoilemassa, ja teinkin aika löydön! Melkein puoli kiloa Florica-lankaa sinisenä, ja arvatkaapa mitä maksoi? Myyjä ei selvästikään ymmärtäny langoista tai niiden hinnoista mitään, kun pyysi koko pussillisesta vain 80 snt!Kyllä tämä tyttö oli iloinen,kun loikki hihitellen ulos kaupasta!:)

Tässäptuoreimmat kuulumiset,päivitellään taas, kun on kerrottavaa. Mukavia kesäpäiviä kaikille!