Kuvia ei siis ole vieläkään,kameran piuha on kyllä löytynyt,mutta nyt on elämä niin hektistä tällä hetkellä,ettei edes käsitöihin pääse käsiksi. Ai miksikö? No,hetkellinen työttömyys näyttää päättyneen,sain keikkatöitä sairaalasta.Ja teen seuraavat kolme viikkoa pelkästään yövuoroa,joten valvomisöinä ei ehdi eikä jaksakaan tarttua mihinkään käsityöhön.

Nyt kolmas yö menossa,yksi vielä,sitten viiden päivän vapaat. Ai mitäkö sitten tekisin,jos jaksaisin? Virkkaisin tietty! Inoostuin kokeilemaan ponchoa virkkaamalla,ja niistähän innostuivat kaikki pihan pikkutytöt...:)

Kun olin tehnyt omaille tytöille,alkoi pyyntöjä sadella sieltä ja täältä..Tein viikon sisällä seitsemän ponchoa,kahdeksas on aloitettu,mutta odotttaa siis parempia aikoja,ja valmistuu sitten kun valmistuu.. Ohje löytyi uusimmasta Modasta,oli siinä valkoinen somistettuna erivärisillä lankakimpuilla. Minä käytin Woolia,Nallea,Floricaa ja yhteen seitsemän veljestä raita-lankaa. Söpöjähän niistä tuli,ja nopeasti valmistuivat. Kuvia otan,kunhan tokenen tästä valvomisesta.

Tässä tärkeimmät, täytyy jatkaa hommia, vaikka tällä hetkellä osastolla onkin ihmeen rauhallista.Tyyntä Myrskyn edellä....?